Blixtsnabbt Visum till Kina med Clarified Visa

Blixtsnabb och säker ansökan om visum till Kina tack vare ny teknik

Inget krångel med att ta med sig sitt pass till visacenter. Ingen risk att passet kommer bort via snigelposten.

Clarified Visa från svenska Clic Solutions AB är en internetlösning som drastiskt kapar tiderna för visumansökan till Kina.
– Resenären lämnar all information i sin ansökan online och får ett snabbt besked via mail redan inom tre arbetsdagar. Det är endast granskning och beslut som fortfarande tar viss tid. Själva ansökningsproceduren och leverans går på nolltid tack vare den lösning vi byggt upp – samtidigt som vi reducerar krångel och minskar resenärernas osäkerhet kring visum, säger Clic Solutions VD Ali Jawady.
Den nya snabba visumtjänsten är framtagen i samarbete mellan det svenska IT -säkerhetsbolaget Clic Solutions AB och ett av Kinas största statligt ägda reseföretag, China International Travel Services (CITS). Visumen utfärdas av den Kinesiska myndigheten Ministry and Public Security P.R.C.
– Vi har märkt ett stort intresse bland kunder som åker till Kina för att använda den kraftigt förenklade och mycket snabba procedur som Clarified Visa erbjuder. Clarified Visa tar bort tidigare hinder och underlättar när det gäller framförhållning att boka visum och resor till Kina, säger Chris Fu på Travelnet Special Tours, ett företag med stor erfarenhet av att arrangera resor till Kina från Sverige.

Europeiska medborgare behöver visum för besök till Kina. Clarified Visa är en lösning som passar väl ihop med de nya strikta lösningar som tillämpas vid Beijings och Shanghais flygplatser med ny teknik för säkerhetskontroll och biometri
Clic Solutions har valt Aviareps som distributör av Clarified Visa i Norden vid lanseringen i maj, och ser också Aviareps starkt globala säljnätverk som en framgångsfaktor för expansionen i Europa i ett nästa steg.

Aviareps VD Tapani Kauhanen ser Clarified Visa som en produkt med tydligt mervärde för sina existerande kunder; flygbolag, turoperatörer och resebyråer.

– Clarified Visa passar väl in i vår produktportfölj. Vi har ett brett nätverk inom resebranschen och det är av stor vikt för oss att ständigt komplettera och förnya vårt erbjudande. Tjänster som Clarified Visa erbjuder snabbare och säkrare hantering för våra kunders resenärer och ger dessutom nya intäkter, säger Tapani Kauhanen.
Clic Solutions AB är ett teknologiföretag som utvecklar innovativa globala lösningar för säker identifiering och säkra mobila lösningar. Lösningar som förbättrar identifieringsprocesser för individer, företag, organisationer och myndigheter. Clarified Visa – för snabb och säker visumansökan – är ett av företagets produkter.

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Kina, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s