Sex trender för morgondagens studenter inom travel – turism -Peter Hellman mars 2018

Södertörns Högskola den 9 mars 2018-
Det var ca 145 studenter på plats och det jag ville dela med mig var följande:

6 Trender Var finns talangerna och morgondagens jobb inom travel-turism

*Digitalt/Mobilt Branschglidning/distribution/kanalstrategier
mellan -Payment – Telecom -Travel- Secure

Generationer 80 talister 90 talister Millennium olika beteende och behov

Hållbarhet Kombo med Ekonomi Ekologi Socialt –
resmål,transporter,inkvartering,mervärdetjänster

Nätverk Skål / Linkedin / Virala

Kompetens Utbildning fortbildning Språk

Område/Bransch Meetings – hotel – incoming -tour operator

Vi fick ca 10% av morgondagens talanger att registrera sig för Skål!

Peter Hellman – 0709503878 pwh@telia.com

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i E-handel, Mentorskap, Nätverk, Uncategorized, Utbildning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s