Peter Hellman – mera digitala plattformar och mera säkerhet efter sommaren 2017!

Clic-IM-PDF-10.0

Illustration of an European Union long shadow flag with a lock pad

Peter Hellman – nya spännande projekt efter sommaren 2017 med fokus på digitala plattformar och säkerhet!

Peter Hellman -Sitter nu i flera nya projekt som sysslar med mobilen , digitala plattformar, säkerhet…,distribution och ny teknik.

Tillsammans med kinesiska Huawei presenteras efter sommaren en säkrare IT lösning för Dos attacker.

I ett annat projekt håller vi på att utveckla en säkrare betalningslösning med Clic och Clic ID .Jämförbart med en BankID lösning fast en internationell lösning global ID för identifiering av mobiler för hela världen.

I ytterligare ett projekt arbetar vi med att lansera en mobil transfer , payment lösning med en unik telecomväxel liknande den svenska swish-men för den internationella marknaden och certifierade med kommande års alla globala regelverk…

I ett ytterligare projekt har vi utvecklat en interaktiv global GolfSki app via rörlig film – som kommer lanseras efter sommaren 2017.
Vi har med duktiga skidåkare och golfspelare…+ att man själv har möjlighet att agera.

Ifall ni är nyfikna och vill veta mer-investera som partner eller kund-kontakta mig så ser vi om kan göra mera affärer ihop!

Trevlig sommar

Peter Hellman
46709503878

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s