Peter Hellman – nya spännande projekt med fokus på säkerhet och digitala plattformar

Peter Hellman -Sitter i flera nya bolag/projekt som sysslar med mobilen , säkerhet…,distribution och ny teknik.

Vi vill tillsammans med kinesiska Huawei presentera en säkrare IT lösning för Dos attacker.

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/hacker-cost-british-airways-100000-7993002

I ett annat projekt har vi utvecklat en säkrare betalningslösning med Clic och Clic ID .Jämförbart med en BankID lösning fast en internationell lösning för identifieringför hela världen.

I ett angränsat projekt arbetar vi med att lansera en paymentlösning liknande Paypal med nästa års regelverk

I ett ytterligare projekt har vi utvecklat el-båtar med en smart elmotor som kommer lanseras under 2017 i Stockholms skärgård.
Vi har bla en 24- 12-24 lösning projektet kallas för BBB-BlueGreen Battery Boats…

Ifall ni är nyfikna och vill veta mer kontakta mig så ser vi om kan göra mera affärer ihop!

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s