Young Skål- Sweden -erbjudande den 10 maj – bli medlem så får ni en Mentor!

Vid arbetsmarknadsdagen på Södertörns Högskola träffade ni mig och mina Skållegor och anmälde intresse för vår världsomspännande nätverksorganisation.Nu på onsdag den 10 maj i samband med min föreläsning på Södertörns Högskola – får ni ett unikt erbjudande!
Bli medlem så får ni en Mentor!

Vårt nätverk växer både lokalt och internationellt och vi förstår varför; ett världsomspännande nätverk med nyckelpersoner och möjligheter väntar.
Några punkter som vi och andra Young Skålare ser som främsta anledningar till att bli medlem nu!

– unikt tillfälle för få kontakter i andra länder och få möjlighet att jobba utomlands.
– Du blir inbjuden på föreläsningar, event och tillställningar relevanta för vår bransch.
– Om man vill få ett större nätverk med personer inom besöksnäringen.
– Det kostar bara 200:- per år att vara med och det många inte tänker på är att vill man gå med efter utbildning så måste man bli rekommenderad av två samt ha en ledande befattning, dvs då kan det ta ett tag innan man får möjligheten att gå med.

Vill du bli medlem direkt kan du ansöka här:
https://fo.skal.org/young-membership.php?lang=en

Om du vill veta mer om nätverksorganisationen Skål kan ni ta kontakt med: alexandrasannert@hotmail.com eller mig.

Eller kolla in hemsidan för info och kommande aktiviteter:
Lokalt: http://skalsverige.se/
Internationellt: https://www.skal.org/
Young Skål: http://www.youngskalnow.org

Skåls historia är lite rolig för oss svenskar: https://www.skal.org/en/history

Peter Hellman

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s