Mera Cyber Mera DDOS Attacks- en game changer

DDoS Solutions försvarssystem mot överbelastningsattacker – troligen det snabbaste i världen

Du läser dagligen om överbelastnings-attacker i media. Ingen går säker! Attackerna ökar i antal och blir allt mer omfattande. Det kostar bolag, media, banker miljontals kronor och det förs en ojämn kamp mot allt fler av de kriminella attackerna. På marknaden i dag finns två större amerikanska bolag som dominerar. Det svenska bolaget DDoS Solutions Sweden AB har tillsammans med Huawei tagit fram ett helt nytt DDoS-skydd – en Game changer. I dag är skydden i omfattningen av 40Gbps och som mest på 400Gbps. Vi har valt att utforma skyddet med större kapacitet. Maskinen klarar att motstå utmaningar med 14 400Gbps och avvisar all ”smustig” under sekunden. Produkten är testad och utformad och nu är tiden mogen för att introducera skyddet på världsmarknaden. Det görs i överenskommelse med Huawei att först gå ut i Sverige och Norden och i andra hand i Europa. Detta är tack vare den tekniska kompetens som finns i grundaren till DDoS Solutions.

Nu görs en emission för att introducera bolaget på marknaden och installera en i en större datorhall i Sverige. Planen är att bolaget skall bli kund hos Teracom. Planen är att hyra in sig i lokaler vid Kaknästornet. Kunder är i första hand större IP-leverantörer. I Sverige finns det ca 700 Internetleverantörer varav ca 100 är större aktörer. Bolaget skall börsnoteras. Besök någon av de tio orter som informationsmöten hålls på under slutet av april och början av maj.

Starka skäl för att investera i bolaget

DDoS-attackerna växer lavinartat och skydden som finns idag kan bara hantera 40Gbps och största attacken 2016 låg på 800Gbps, med DDoS Solutions lösning så är kapaciteten 1440 Gbps.

De mindre attackerna med paket är de som slår hårdast,
konkurenterna har inte den tekniska lösningen som behövs för att detektera paketen. Vi detekterar all trafik och läser av samtliga paket som adresseras. Det som är onormalt skickas fråga om giltig IP-adress eller om det är en boot eller liknande. Är det ”smutsig trafik” så tvättar vi den i vårt system utan att störa annan trafik och hela processen tar bara 0,8 sekunder.

Samarbetet med Huawei gör att DDoS Solutions har musklerna att ta positionen som marknadsledande aktören inom DDoS skydd i Sverige och Norden. Ny lagstiftning 2017 gör att namnbaserade register inte kan lagras i ”amerikanska moln”Bakom DDoS Solutions finns mycket stor teknisk expertis samt kunnande att bygga och expandera DDoS Solutions som ett starkt säkerhetsföretag.

Mer info

peter.hellman@gmail.com

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s