Årsstämma Torö/Oxnö den 22 maj 2016

Vi hade årsstämma i går och gick igenom förvaltningsberättelsen och årsredovisningen för vår samfällighetsförening.

Vi i styrelsen fick förnyat förtroende och ser fram emot nya utmaningar.Undertecknad är fortfarande ordförande.

Hemsidan är -oxnogarden.se-mer info kommer publiceras på denna.Tennis – och boulebanan är färdiga att tas i bruk och nu väntar vi bara på bättre temperatur i vattnet för årets första dopp.
Vitsippor,gullvivor,violer finns det gott om på våra tomter.Nu väntar jag bara på prästkragar och blåklint..
Hos några av oss finns det även rådjur,vildsvin,fästingar och huggormar som objudna gäster.
Alla fågelholkar upptagna av nya sjungande små gäster.. ”tjo vad det var livat i holken”
Båtarna ska i sjön och snart är det midsommar!

Peter Hellman

blåklint

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s