Typiskt Sverige-utvalda platser, människor, miljöer och aktiviteter i tiden året runt i Sverige!

colbingts

Typiskt Sverige

Vill du vara med och skapa ett landmärke om Sverige året runt i bild & bokhistorien? Här finns chansen.
Vi kommer att skildra tolv väl utvalda platser, människor, miljöer och aktiviteter i tiden. Vi visar Sveriges unika möjligheter med de vitt skilda säsongernas aktiviteter, kultur, klimat och väder.
Boken, bilderna och texters nyckelbegrepp är respekt för natur och kultur, hållbarhet i relationer mellan människor och system och hänsyn till kommande generationer. Vi lyfter också fram vår världsunika allemansrätt som vi i takt med tiden kallar allehensrätt.

Det finns så mycket positivt, tillgängligt och svårtillgängligt i vårt rika land. Det är viktigt idag, i morgon och så Typiskt Sverige!
Allt smakfullt, professionellt och inbjudande paketerat med berättelser och rörliga bilder på webb och i en bok som kommer att lämpa sig som gåva, glädje och inspirationskälla.
Boken, bilderna, berättelser och därtill blogg, event och föreläsningar, produceras av en redaktion bestående av prisbelönte fotografen och författaren Sören Colbing tillsammans med meteorologen, klimat- och hållbarhetsexperten Martin Hedberg
Delaktiga är därtill affärsutvecklaren, rese- och turistanalytikern Peter Hellman samt sport- kommunikationsgurun Joachim von Stedingk.

Vi kommer att producera ett innehållsrikt, vackert och varaktigt material. Vi tror att detta skulle vara ett bra sammanhang för Er att kommunicera och profilera er långsiktigt på ett sätt som berör.
Vi utformar materialet så att det finns dedikerat utrymme och upplaga där ni kan profilera er i samklang med era visioner och målsättningar.
Vi producerar.
Hela Sverige skördar.
Typiskt Sverige!
Är du nyfiken och vill veta mer kontakta-
Peter Hellman 0709503878

Örnkoll-colbing
sörencörn

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Bild | Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s