Apans år 2016 enligt det kinesiska nyåret!

apa2016
Nytt år nya möjligheter..

Apan räknas som det mest mångsidiga tecknet i den kinesiska zodiaken. Personer födda i apans år anses vara uppfinnare, underhållare och de kreativa genierna bakom allt påhittigt, även rackartyg. De tros ha en naturlig snabb uppfattningsförmåga vilket gör att de kan förstå vad som försiggår runt omkring dem, och håller det i minnet. Det klarar det mesta med sitt mångsidighet och rörliga tankeförmåga. De anses pålitliga och ärliga och man vågar anförtro dem sina hemligheter. De är bra på problemlösning och vet hur man lyssnar noga och tänker ut lösningar på en och samma gång.

Även om de är pålitliga och aldrig skulle skada av ovilja, låter de aldrig någon som skadat dem eller deras rykte komma undan. Deras uthållighet och förmåga att uppnå sina mål får dessa personer att verka fåfänga eller manipulativa. Personer födda i detta tecken bör vara försiktiga så de inte skadar sina vänskapsrelationer. Det är viktigt för dem att lära sig att ibland är det klokare att låta vissa saker passera.

De har flexibla principer och självförtroende, så de är nöjda, men de lyckas ofta ställa till det för andra. Om ett projekt går fel hjälper de sällan till att ställa allt till rätta igen. Men de hanterar det också, med sin charm kan de få andra att tro att bara att känna dem är ett privilegium.

Peter Hellman

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s