Fullsatt – Modevisning med Portnr 8 i Nynäshamn!

Tisdagens modevisning bjöd på smakprov från lokala butiker i Nynäshamn.

Mycket tid och tanke hade lagts av boutique-ägarna att finna snygga stövlar och skor.
I tisdags kväll visade fem av Nynäshamns klädbutiker aktuellt mode för en entusiastisk publik på Konstpoolen. Det var fullsatt och några av kreationerna fick applåder. Som ett par sjalar designade av Carolina Gynning.

Mest var det kläder för damer, men även litet herrkläder fick plats. Det var butikerna Port nr 8, Janes,Mr & Mrs, Mrs Slotte och Skinny som bidrog med
kläder, skor, väskor och bijouterier till visningen.
212709345

Skärgårdshotellets ägare Marita Andersson med en exklusiv tovad sjal om halsen och klänning från Pernilla Wahlgren.

Svart tycks aldrig bli ute, även om en del grått och litet beige också visades. Även färgsprakande plagg har kommit tillbaka efter en tids bortavaro. Nog har ungdomar setts bära knallorange, grönt och gult under ett par år, men åttiotalets pastellfärger har också fått sin renässans.

Nu visade mannekängerna plagg efter plagg i färgstarka kulörer som turkos och rött. Hundtandsmönstrat är också helt rätt i höst, ett mönster som på sin tid blev vida känt genom filmstjärnan Brigitte Bardot. Hundtandsmönster går utmärkt i såväl kläder som accessoarer, som exempelvis resväskor.

Mest iögonfallande för kvällen var ett par sjalar designade av Carolina Gynning. Eva Gudmunds kanonfin modell fick applåder.
1718658251
4209368840

Mer info finns på Portnr8.
Jolanta & Peter
Källa NHP

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s