Mobitrotter-telcom aktören som kapar kostnader utomlands!

Mobitrotter sista dag i den 10 juni 2015 för investering
Investeringsrundans teckningstid är förlängd till den 10 juni och är redan övertecknad!.

Om MobiTrotter:

Vi utvecklar och erbjuder appar skräddarsydda för utlandsresenärer med varumärket MobiTrotter. Genom att kombinera ip-telefoni (VoIp) med traditionell mobiltelefoni kapar vi kostnaderna rejält.

När man är utomlands med våra appar MobiTrotter och MobiTrotter WiFi kan man ta emot vanliga samtal, ringa vanliga samtal, surfa 95% billigare jämfört med traditionella operatörer. Inom WiFi ringer man varandra gratis, om båda parterna har appen aktiverad. Man behåller sitt eget nummer var man än reser. Man kan även ringa hemifrån till utlandet med MobiTrotter.

MobiTrotter marknadsförs som en mervärdestjänst via partnerskap med bolag inom reseindustrin. Denna säljkanal ger oss full exponering till vår huvudsakliga målgrupp, utlandsresenärer, precis innan utlandsresan. Vi säljer idag via våra partners Ving (Thomas Cook), Apollo (Kuoni) och fick härom veckan ett LOI om avtal med TUI /Fritidsresor vilka är störst bland researrangörerna, med bara det avtalet når vi exponering till 1,6 miljoner resenärer. Vi har också gått ut med Resecity som första rena resebyråpartner. Med dessa partners har vi säkrat en årlig exponering mot ca 3 miljoner resenärer.

Vårt fokus utöver partnersamarbeten ligger nu på att färdigställa den nya appen MobiTrotter 2.0 – appen för lokala simkort och appen för WiFi blir integrerade i en och samma app. Appen får en betydligt modernare layout och ett mer intuitivt användargränssnitt. MobiTrotter 2.0 är den app som vi kommer lansera med i vår internationella expansion. Vi avser lansera MobiTrotter 2.0 i Norden under augusti. Vi avser att lansera TUI/Fritidsresor i hela Norden med MobiTrotter 2.0.

Nya marknader/länder lanseras därefter för att spegla nuvarande och framtida partners avreseländer.

Bifogat:
Investment memorandum (IM), beskriver vår verksamhet, varför vi reser kapital och framtida potential

ifall ni vill ha en Teckningsanmälan, med den anmäler du antalet aktier som du vill teckna dig för kontakta mig snarast.

Peter Hellman
Investment memorandum (IM) MobiTrotter 2015-04-21

Sammanfattning – Investeringserbjudande MobiTrotter 2015-04-21

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s