Ring och Surfa billigare utomlands med Mobitrotter!

Med appen ”MobiTrotter WiFi” kan du med iPhone- eller Androidmobil ringa helt gratis inom WiFi, ta emot inkommande samtal till ditt vanliga nummer för 35 öre/min eller ringa vanliga nummer i Sverige för 61 öre/minut, oavsett vilket land du befinner dig i. Appen är gratis att ladda ner och man får 10 kr att testa för då man registrerar ett konto.

”Vår tjänst är skräddarsydd för utlandsresenärer. I dag då folk hellre tappar bort resväskan än mobilen ser vi att marknaden är mogen och att våra appar blir ett självklart komplement för många resenärer.” kommenterar Peter Bjurström, en av de två grundarna.

LNC global mobile AB som står bakom MobiTrotter är en svensk uppstickare på telekommarknaden som gör samtalen avsevärt mycket billigare genom att kombinera ip-telefoni (Voip) med traditionell mobiltelefoni.

Bolaget satsar på samarbeten inom reseindustrin där MobiTrotter erbjuds som en ”Ancillary service”/mervärdestjänst. MobiTrotter WiFi lanseras under i veckan med samarbetspartnern researrangören Apollo.

MobiTrotter erbjuder sedan i höstas en app att använda med lokala simkort, ”MobiTrotter”. Med appen får du full täckning i landet du besöker, du ringer och tar emot samtal på ditt vanliga nummer. Appen ”MobiTrotter” möjliggör också mobilsurf utomlands till låga lokala priser.

I och med lanseringen av MobiTrotter WiFi erbjuder LNC global mobile AB en komplett mobillösning för resenärer. Apparna är knutna till samma konto och du kan du skifta som du vill mellan apparna och använda den app som passar bäst, t.ex. WiFi appen på hotellet och simkortsappen på stranden. Oavsett vilken av apparna som används är prisreduktionen stor för användaren (upp till 95%) jämfört med traditionella operatörer.

För mer info : peter.bjurstrom@mobitrotter.com eller peter.hellman@mobitrotter.com

http://www.mynewsdesk.com/se/lnc-global-mobile-ab/pressreleases/mobitrotter-wifi-smart-app-foer-gratis-eller-billiga-samtal-utomlands-nu-paa-marknaden-1143772

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s