Flygsäkerhet -mina personliga reflektioner

Media letar snabbt efter orsaken till den senaste tragiska olyckan i Frankrike.

Det är viktigt att när man intervjuar flygexperter att de inte är partiska.
Flera och media ställer ex frågan att lågprisbolag har sämre säkerhet..
Jag tycker flygexperten Jan Ohlsson på Travel Insider har mycket bra analyser och kommentarer
kring aktuella flygolyckor.

Finns andra flygexperter som inte är lika nyanserade.
Det är viktigt att media ger en nyanserad bild och intervjuar rätt personer.
Många resenärer, anhöriga och reseindustrin blir oroliga och ställer frågor som inte är så lätta att svara på.
På TV4 i morse intervjuades en flygexpert som borde tänkt först och svarat inga kommentarer angående lågprisflygbolag…

Peter Hellman-reseanalytiker
Skrev rapporten ”Friare Flyg- och billigare” i slutet på 80-talet

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s