Mobitrotter-Mera telefoni -mera surf -mera roaming -mera partnerskap utan att det kostar skjortan!

En smart svensk telefonitjänst har sett dagens ljus. Med hjälp av en app till iPhone och Android har MobiTrotter inväntat rätt tillfälle att ge sig ut på den internationella resemarknaden med sin tjänst/produkt med start i Skandinavien 2015.
Tanken är enkel – via appen kan resenärerna ta emot samtal, ringa och mobilsurfa billigt och man blir nådd på sitt vanliga nummer.
Apparna är framtagna för att säljas som en Ancillary service inom reseindustrin och målet är att etablera partnerskap i branschen.

Grundarna bakom MobiTrotter har tidigare jobbat med en telefonilösning för resenärer med namnet LandNCall där de fokuserade på Thailand och Spanien. Sedan dess har de utvecklat MobiTrotter som är en betydligt bättre tjänst och en helhetslöning för mobiltelefoni.Fokus är på resor och kommunikation till USA,Thailand,Grekland, Spanien mfl.

I dagarna lanserar de ”MobiTrotter WiFi” som väntas bli mycket omtyckt. Med appen kan man ringa helt gratis inom WiFi och man tar emot samtal från Sverige utomlands för 35 öre och ringer hem för 61 öre, oavsett var i världen man befinnser sig.

MobiTrotter är helsvenskt och sitter i Stockholm. Företaget kommer att expandera internationellt och det skulle inte förvåna mig om de blir nästa Skype.
För mer info http://www.mobitrotter.se

Peter Hellman
mopc

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s