Södertörns Högskola 12 maj 2015 -Gästföreläsning

Peter Hellman delar med sig av 5 konkreta råd till morgondagens medarbetare i reseindustrin:

* Bygg och skaffa nätverk – generera jobb och affärer
– young skål http://skal.org/en/fo-young-skal
– sociala media
-bloggar

* Mervärdestjänster – före, under och efter en resa eller upplevelse
– digitala
– blogg
– telecom – och betal tjänster

* Skalbara affärer -företag
– jag har ex på företag som vill etablera sig utomlands och vill göra en studie C-D uppsats
Om du har en person som är intresserad av marknadsföring så skulle vi ha nytta av en analys av marknaden i UK. Jag tänker mig en genomgång av vilka olika aktörer det finns inom mässor, konferenser, kongresser etc som är potentiella kunder.

* Trender – framtid
-Social media landskapet – strategier hur allt kan hänga ihop
– rörliga bilder ex You Tube
– språk
– aktiviteter

* Mentor -starta företag
-jag erbjuder 1-2 gratis arbetsplatser på Södertörn el i Stockholm i 100 dagar
-kan vara mentor till 1 person

Finns på Linkedin,Facebook,Pinterest,Instagram mm

Peter Hellman
RPHPjan2014jan

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s