Mera Skål -peace driver building bridges of tourism in South Africa

Salih Cene, President of Skal International will be a keynote speaker at the IIPT World Symposium: Cultivating Sustainable and Peaceful Communities and Nations Through Tourism, Culture and Sports, to be held February 16-19, 2015, at Emperors Palace, Ekurhuleni, South Africa.

The interactive and action oriented Symposium will honor the legacies of the world’s three Champions of Peace and Non-Violent Resistance: Nelson Mandela, Mahatma Gandhi and Martin Luther King, Jr. with the aim of affirming their legacies by building bridges of tourism, friendship and peace in regions throughout the world.

Skål International is the world’s largest organization of travel and tourism industry professionals with 17,000 members in 400 Clubs in 87 countries uniting all sectors of the industry in promoting responsible global tourism and friendship since the formation of its first club in Paris in 1932.

Skål International Mr. Salih Cene a keynote speaker together with the Skål International Senior Vice President Mr. Nigel Pilkington. Their participation emphasizes the importance that Skal International has placed on the role of travel & tourism as a driver of peace and promoting broader cultural understanding.”

Skål International’s motto is: “Tourism is Friendship and Peace” and it is this joint conviction that urges both organizations to cooperate with each other so closely.

Peter Hellman
Skål Stockholm
”Doing business with friends”

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s