Glöm inte mobilen,laddare och rätt telecom partner för utlandsresan!

Glöm solkräm, tidningar och guideböcker, ny forskning släpptes idag av InterContinental Hotels Group (IHG) visar att mer än 10.000 resenärer över 13 länder världen över tycker att det viktigaste att ha med sig under sin semester är en smartphone.

Över 40 procent av resenärerna är överens om att deras smartphone är det viktigaste att ta med på semestern – och 67 procent överens om att de kommer att använda den varje dag!

Smartphone ersätter snabbt det traditionella vykort!
Lejonparten av de tillfrågade säger att de använder Smartphone till SMS med vänner och flera till Skype och andra telecom lösningar med vänner och familj där hemma, på semester. Man berättar semester upplevelser med vänner och familj är fortfarande en av de roligaste sätten att dela en semester,en av tio resenärer säger att detta är lika trevligt som den semester man är på själv.

Flera planerar en semester med smartphonen är nästan, halva nöjet – (45 procent) av alla resenärer säger att det är den bästa delen av en semester och mer än en tredjedel (37 procent) spenderar över en dag hitta och planera semestern.

Undersökningen visar också att 42 procent av resenärerna är på sociala medier varje dag under semestern, med 25 procent av dem även säger de alltid kontrollera Facebook innan du somnar. Att ta selfies är också allt mer på att bli en av de mest populära sätt att dela semester upplevelser, med 25 procent av resenärerna tillfrågade säger att de använder sina smartphones för semester selfies.

De tio flesta användningsområdena av smartphones under en semester är:

Kontroll arbets e-post – 68%
Navigation / Kartor – 67%
Texting – 64%
Taking semester bilder – 51%
att ringa – 42%
Fästa bilder av måltider – 35%
Uppdatera Facebook / Twitter – 32%
Skype-ing vänner / familj – 32%
Spela spel – 27%
Upptagande selfies – 25%

Snart kommer i Sverige en ny bra aktör som ser till så att kostnaderna är rimliga för att använda mobilen optimalt när man är utomlands-Mobitrotter

mopc.
Glöm inte batteriladdaren och att koppla av på semestern!

Peter Hellman
källa:IHG

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s