Mina smultronställen i havsnära Nynäshamn på Södertörn 2015!

Bild 222

Jag listar nedan mina fem (5)personliga guldkantade smultronställen i havsnära Nynäshamn:

* Hamnen med bla rest Kroken och Rökeriet – båtar till skärgården och Gotland,Gotska Sandön,Gdansk,Trosa,Rånö,Nåttarö och Ålö/Utö-
* Fredsgatan i centrum med Nilssons Kött, Mullers Cafe och guldkantade Port nr 8 – ”för fest och vardag”
* Ringvägen och Nynäshavsbad Spa -med havsutsikt
* Naturreservatet Käringboda/Järflotta
* Torö ,Ankarudden nya rest. båt till Landsort och närheten till Stenstrand/ naturreservatet Ören.

Ovanstående kan upplevas med:
– en natt på hotell-Skärgårdshotellet,Nynäs Spa Havsbad, Körunda Golfhotell eller ute på Landsort
– bil, cykel,hoj,kanot, fylld picknick korg med lokala produkter från Ångbryggeriet,Nilssons Kött och/ eller rökeriet
– glöm ej solglasögon,monokel,kikare,svampbok,fästingpincett,plåster,bekväma -o fina skor, fylld plånbok och mobil!

Kapten Hjälm alias Peter Hellman

pdfskoflickanloft

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s