Portnr8 -sko och modebutik

Portnr8

Målgruppen är primärt kvinnor etapp 1 – 18-68 år (etapp 2 barn och män), de som är eller vill vara lite modemedvetna.

Skorna och väskorna är handjorda av bra kvalite på läder, kunderna kan delvis själva designa (loft37)med färg och struktur på läder eller få egen namn,signatur på skorna.

Det kommer vara ca 6-10 evenemang om året i butiken.
Preliminärt:
*Mrs Murphy-Agent Fabulousness and School of High Heels- 17 maj 12-13
*Catwalk – loft37,Cream,Gynning, Bodyy
*Designa egna Skor och Kläder
533415_396316057081725_1391401789_n

*Dofter, parfymer och make up
*Knyter sjalar och halsdukar från olika kulturer 4 juni 16-19
*Första intrycket -tips på klädsel vid dejting 26 juni 17-19
*Sociala media-bilder Pinterest, FB, Twitter, blogg och mobilweb.
*Yoga och egen komfort
*Fotografering och bildtips
*Sko och modevisning från olika kulturer

0000906244-01

Vi söker modeller och kreativa personer som vill samarbeta med oss angående mode och design…

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s