Rinkbandy -rutin och evig ungdom gav halvseger!

I går kväll rinkbandy match på Kärrtorp.
Motståndarna över 10 personer hade laddat upp med grill och avslutning efter matchen.
Vi hade knappt fullt lag.. men en mycket livaktig supporter (Peppe).
Vi låg under med 6-2 i halvlek och vår målvakt såg till att det inte blev mer..
I andra halvlek ändrade vi taktik.. lite mer defensivt spel och kontringar. Vidare så gjorde vi mål på frislag och straffslag. Motståndarna trodde de redan hade vunnit, men vi och framförallt vår duktige målvakt såg till så att vi vann andra halvlek med 4-0! Slutresultat 6-6!
Vi låg närmare segern och hade ytterligare några bra chanser på slutet. Rutin och evig ungdom hade delvis segrat. En mycket bra laginsats. Motståndarna tyckte domaren var
kass, vi delade inte deras uppfattning. Vi måste ge beröm godkänt till alla tre domare vi haft på samtliga våra matcher! Vidare så sköter vaktmästaren rinken på Kärrtorp- kanonbra.

Jag spelade samtliga matcher i år och detta var min 44:e säsong- jag tror att jag genom alla år bara missat ca 4-5 matcher!
Det kallas för prioritering-vissa matcher har startat kl 22.00!
Nu skall tröjorna tvättas och skridskorna slipas!
Vi ser fram emot nästa säsong!

sport_rinkbandy

Peter Hellman

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s