Air China lanserar internet på sina 777-200 plan 2014.

Air China och Global Eagle Entertainment kommer att lansera Internet-anslutning
på vissa utvalda flygmodeller.

Air China Limited och Global Eagle Entertainment har tecknat avtal om att starta ett försök av global Eagles höghastighetsinternet en satellitbaserad tjänst. Programmet markerar Air Kinas första lanseringen av Ku-bandsdrivna tjänster.

Det kommer att göra det möjligt för Air Chinas passagerare att komma åt Internet och lagrat innehåll på godkända handhållna enheter, i enlighet med gällande kinesiska bestämmelser. Försöket inleds ombord på en 777-200 flygplan 2014.

Global Eagle kommer att ge sitt fullständiga Ku-band-anslutning lösning samt stöd för luftfarts certifieringar, utbildning och programledning.

Air China and Global Eagle är i färd med att slutföra olika certifieringsprocesser, och kommer att få alla nödvändiga tillstånd att bedriva tjänster på 777-200 flygplan, i enlighet med tillämpliga regler och policies.

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s