Skomässan Nack Strand- personliga läderskor

loft 37 monter 105
Bjuder in till skomässan Nacka Strand
10.00-18.00 -5-7 feb 2014.

loft 37 varumärke står för personligt handgjorda läderskor och väskor med fokus på hög kvalitet, design och funktion.
loft 37 skor är både inre och övre delarna gjorda av högsta kvalitetsläder.
Alla lim och trådar är allergitestade och miljövänliga.

loft 37 skor är gjorda av erfarna och kvalificerade hantverkare, över 10 personer är engagerade i produktion av varje par som garanterar total komfort för fötter och en unik karaktär av våra skor.

De speciella skorna ger en behaglig känsla och fötterna känns bekväma hela dagen!

Onsdag -Fredagen 5 feb – 7 feb kl 10.00-18.00 träffas loft 37 i monter 105 på Nacka Strand
Jolanta Hellman (Sverigeansvarig)

533415_396316057081725_1391401789_n

loft 37 jolatrend@hotmail.com 46721873006
http://www.nordicshoeandbagfair.se

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s