Ice Hotel vinner Signumpriset -för en genomtänkt och långsiktig varumärkes strategi 2014

Grattis!

Idag vinner Ice Hotel det 20:e Signumpriset för deras förmåga att kombinera förgänglighet med ett gediget varumärkes arbete!

Det är första gången ett rese- och turist företag vinner priset!
I år var bland annat Viking Line även nominerad.

Juryn består av professorer ,marknadsföreningen och personer från SvT.

I bedömningen tittar juryn efter en genomtänkt och långsiktig varumärkes strategi, en enhetlig och klar linje vid varumärkes exponeringen och om varumärket är skyddat eller registrerat.

Andra faktorer som tas med är: kvaliteten på företagets kvalitets manual, strategin för varumärkesskydd och ansvarsfördelningen av varumärkesfrågor.

Bland övriga som var nominerad fanns bland annat:
Amelia Lego Skånemejerier Trygg-Hansa Vasakronan och Viking Line.

Grattis Monica, Dan ,Yngve, Beatrice,Åsa och alla som jobbar i ett bra lag på IceHotel!

Peter Hellman

ice

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s