Resebyråernas rätta volym syns inte i VA!

Veckans Affärer har gjort en 500 lista över Sveriges största företag 2012, som de presenterar i senaste numret.

När jag jämför deras lista med den som Hedlund och undertecknad gör och publicerad i senaste nr av Travel News så saknas alla resebyråer!

Efter samtal med deras externa källa så har de ej haft tid att gå igenom resp företags årsredovisningar eller dialog med företagen.
Det är endast 6 reseföretag med på 500 listan ,borde egentligen ha varit många fler. Vidare finns både Thomas Cook och Ving med på VAs lista…

Följande resebyråer borde ha varit med för mer info gå in på http://www.travelnews.se

Etraveli omsätter 6.640 miljarder Sek
Amex 4126 miljarder Sek
Ticket 2915 miljarder Sek

Resia 3314 miljarder Sek
Travellink 3267 miljarder Sek
HRG 2192 miljarder Sek
CWT 2054 miljarder Sek
Via Egencia 2043 miljarder Sek

Med vänlig hälsning
Peter Hellman

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s