Solna Vikings- ny säsong nya spelare och ny styrelse 2013/2014!

Basketklubben Vikings hade årsmöte i veckan som gick.
Inga supportrar som i Stockholms fotbollen var närvarande. Lugnt möte och valberedningens förslag klubbades igenom.
Ny ordförande John Carlander som har jobbat inom flygbranschen och har 2 flickor som spelar basket i klubben.
Vidare så har vi några nya namn i styrelsen Sven Lidgren ,Jesper Wikström och Joanis Danos. Alla övriga utom CG sitter kvar i styrelsen. Mer info kommer på hemsidan. CG Carlberg, Lasse Larsson och Per W sitter i valberedningen.
Vill man se basket på elitnivå i Storstockholm måste man åka till Solna- Herrlaget har massa Solnahjärta och rutin- det blir spännande och se hur det går… Damlaget har inte samma rutin utan har några bra importer och bägge lagen siktar på minst slutspel …
Affärsnätverket är lika hett som vanligt-nästa möte på ”Stordalenhotellet” vid Friends Arena med Marklund som coach via Combo ticket systemet!

Nu är det bara att ösa på med 3 poängare!

Peter Hellman

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s