Mera grönt

CIMG0904Jag är mentor till Klaudia som i 10 års tid jobbat med volontärarbete till västafrika och med fokus på Gambia.
Hon har numera startat upp utbildningar inom data i två byar med gamla datorer från utbildningsförvaltningen i Stockholm.
Hennes huvudsponsor är Nelsons fröer-hon skickar varje år 2 containrar med ca 1 ton fröer. Det resulterar i ca 3000 gambianers årsförbrukning när det gäller grönsaker och frukt.
Vidare har de börjat odla ekologiska ”svenska grönsaker som ex palsternacka,vitkål,paprika med mycket lyckat resultat”
Det som saknas är vatten- bara vanligt vatten.
Brunnar grävs -pengar saknas..
Senaste resan sponsrades av Hammarby med gröna tröjor till den nybildade fotbollsklubben i byn och av VING som såg till att all övervikt kom fram.För er som är intresserad kan ni få Klaudias kontaktuppgifter via mig.

Bif bilder

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Mentorskap, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s