Betr Tur mässan GOT 2013

Betr TUR mässan i Göteborg

Mitt syfte med Turen var att träffa och uppdatera mitt nätverk.Vidare få reda på vad som är på G i  branschen.  ” Att göra affärer” borde ännu mer vara temat för mässan.Fått mycket information mellan ”  skål och vägg”

Stort seminarieprogram av blandad kvalitet..Jag är nöjd har ett 30 talvisitkort och leads som skall följas upp under våren…

Montrar av blandad kvalitet :

Norge,Polen,Turkiet,SJ, RTS,Kroatien,Cypern,Egypten,Travel News ,Forex var de jag tyckte stack ut med aktiviteter och/eller design.

Saknade de stora producenterna bland montrarna – flygbolagen,hotellen och en stor teknikavdelning…

Hetast i kalla Göteborg var Flight Club på torsdag kväll.Vidare hade flera företag egna aktiviteter på stan eller i konferensrum för speciellt inbjudna.

SJ var fullbokade hem till Stockholm-allt tog nästan slut i bistron…

Frågan är om jag packar väskan till Berlin nästa år?

Peterbeatles_anthology_BE1403

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Analys och Trender, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s