TURmässan -morgondagens resor -21 mars 2013

Idag tidig frukost . Var på seminariet morgondagens rese- och turistnäring. Tre bra föredrag med Martin Karlsson HUI,Claes Eriksson Google och Jan Ogner Regeometri. -.Lite olika presentationer men med intressant syn på hur industrin utvecklats och vad vi står för framtiden.Bra seminarium!

The Future of Airline Distribuation-handlade om IATAs nya standard för att implementera flyg distribution.Viktigt ämne – men presentationen från IATAs representant -”seg”.Ifall jag varit moderator hade jag styrt seminariet på ett annat sett, med tanke på att det fanns kompetenta medverkare…

Travel News och SJ hade bästa mingel tillställningen ur mitt perspektiv.Comet-Hale-Bopp-29-03-1997_hires_adj

Fullsatt i kväll på Trippus bägge arrangemang som man är delaktig i och gör i samarbete med Radisson och Flight Club!

Har bokat in ett antal möten i april som är en effekt av mässan.

Peter

 

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Analys och Trender, E-handel, Uncategorized, Utbildning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s