Rese och Online Rapporter 2013

Hellman & Partners –publikationsförteckning
European Online Travel – 2006-2010
Swedish Online Travel Forecast, to 2014
Think Mobile- Sveriges Sociala Media Landscape 2012
Mobile Online Travelers – 2008
Dynamic Package – 2006 -2009
E-handelsrapport – 2010 -Tillväxtverket
Årsboken – 100 toppen –Travel News 2003- 2012
Rese aktörerna på Internet 2000-2012 SRF och Travel News
Varumärkesrelationer via Internet – ETOUR
”Genomlysning av hotellbranschen ”
”Den svenska mötesindustrin”- Turistdelegationen –
”Kartläggning av ägare bland reseaktörer
Studie om flyget – SBTA 2001
Studie om distributions och ersättningsformerna – SRF
Kina- möjligheternas marknad Turistdelegationen -2005
Avreglering av flyget – ISBN 1989
Hellman & Partners
Peter Hellman – Analytiker
Box 16395 10327 Stockholm
Mobil: 070/950 38 78 peter.hellman@trippus.se 2013

Om pwh

Senior Travel Adviser More than 40 years of experience from distribuation,web and social media strategy. Digital communication projects and education to University. . Interested in sharing my ideas and experience with creative teams and brave clients. Peter Hellmans Specialties: senior analyst, travel, tourism and sports focus on basketball web strategy, web 2.0, social media, payments,marketing, creativity, meetingindustry, start-up and China . Board member and partner to five company and organisations. Mentor to people from Africa and,Grecce. Specialties: Neetwork links. Linkedin,Twitter,Facebook Peter Hellman född 1952 Rese-turistanalytiker -innehar stort nätverk i Sverige och internationellt. 40 års erfarenheter av affärsmodeller och strategier inom distribution, e-handel, betal -och mobil lösningar, mötesindustrin, säkerhet, hållbarhet och turism. Entreprenör, investerare, mentor i bolag , högskolan och organisationer. Ledamot/partner i Style Scandinavia, Clic Solution, DDoS Solutions, GreenBay Payment, Mobitrotter, GolfSki World Adventure. Ledamot i Trippus Event solution sedan 2001. Rådgivare till Travel News och Framtidsgruppen. Författare av rapporter om Mötesindustrin, Kina och e-handel åt Tillväxtverket. Seminariearrangör tillsammans med VA, AfV, TN och Tillväxtverket. Fd affärsutvecklingschef för Amex/Nyman & Schultz Sverige och projektledare för bildandet av First Card. Fd VD för ett kinesiskt rese och turistföretag. Styrelse Medlem i internationella branschorganisationer- Skål tidigare även i MPI Europe och ICCA Norden.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s